הכירו את היתרונות של Angular

השם שלה הולך לפניה, ולא סתם Angular פופולרית יותר ויותר בשנים האחרונות בקרב מפתחים בכל רחבי העולם. 

Angular היא פלטפורמה מבוססת JavaScript שהוצגה לראשונה לעולם בשנת 2009 לטובת פיתוח יישומי אינטרנט לשולחן העבודה ולנייד.

 

בשנת 2016 גוגל שדרגה את Angular מהיסוד כדי לעמוד בקצב המהיר של האינטרנט, והמפתחים זוכים לעבוד עם גרסה משודרגת כל כך שלא דומה כלל לגרסה המקורית שלה.

 

היום גוגל עושה שימוש בAngular במגוון יישומים משלה, כמו למשל Google Cloud Platform ו-AdWords. הפלטפורמה אומצה גם על ידי שורה של שמות גדולים, כמו סמסונג, דלתא איירליינס, BMW ופורבס.

 

במאמר הבא נכיר את היתרונות הבולטים של Angular, נבין מה המשמעות שלה עבור העסק שלכם ונענה לכם על השאלה: האם כדאי לכם לעשות שימוש בAngular כדי לבנות את היישום הדיגיטלי הבא שלכם? 

איזה יתרונות מעניקה לכם Angular?

  1. פונקציונליות ללא פשרות

הגדרות ברירת המחדל של Angular מאפשרת לכם לעשות את כל מה שאתם צריכים באופן ישיר מהפלטפורמה. הפונקציונליות שלה כוללת טיפים לטיפול בניתוב, סביבת העבודה המוגדרת מראש לא רק מסייעת בתהליך הפיתוח, אלא גם בבדיקות.

 

בנוסף לכך, לא תצטרכו לעשות שימוש בספריות נוספות כדי ליצור פונקציונליות בסיסית עבור היישומים שתבנו. כל מה שאתם צריכים הוא את הספריה הרשמית שתקבלו על ידי צוות Angular, מה שאומר שתהנו מאבטחת סייבר וקוד טובה יותר.

  1. ערכת TypeScript

Angular בנויה עם TypeScript והיתרון המרכזי שלה טמון בכך שהיא מסייעת למפתחים לשמור על הקוד להם נקי ומובן. ככה ניתן לזהות באגים ולנטרל אותם באמצעות האפשרות לזיהוי שגיאות בזמן הקלדת הקוד. יתרון מועיל באופן משמעותי במיוחד בפרויקטים בקנה מידה ארגוני גדול כי הוא הופך את ניפוי הבאגים למהיר יותר, כמו גם תחזוק בסיס קוד גדול באופן קל יותר.

 

TypeScript הינה ערכת העל של JavaScript מה שאומר שאתם יכולים לעשות הרבה יותר עם הקוד שלכם, כמו למשל שימוש בממשקים וב-enums. 

  1. עקביות

בשונה מריאקט Angular היא מסגרת מלאה לעיצוב אתרים רספונסיבי, תכונה מרכזית שלה היא שיש דרך אחת מוצעת ליצירת רכיב, שירות או מודול. בפועל יש לזה השפעה של יצירת עקביות רבה בכל בסיס הקוד.

 

כדי לשפר עוד יותר את העקביות Angular פיתחה כלי CLI שניתן להשתמש בו כדי ליצור בלוקים מסוימים של קוד שניתן לחזור עליהם משורת הפקודה. כמו כן, תיעוד המסגרת בעצם משמש אסמכתא עדכנית למפתחים.

  1. פרודוקטיביות

תופעת הלוואי הטובה של העקביות הינה שיפור בתפוקה. למפתחים שעובדים עם Angular אין צורך להשקיע זמן יקר בניסיון להבין מה עושה פונקציה, כלי עזר או רכיב. לאחר שתשלטו באופן של כתיבת רכיב, כתיבת רכיב נוסף תהיה קלה יותר באמצעות ביצוע אותן הנחיות כלליות ומבנה הקוד. 

  1. מודולריות

האופי המודולרי של Angular פירושו היכולות של מפתחים לחלק קוד למודולים ביעילות. המודולריות בעצם מאפשרת ארגון קל של פונקציונליות היישום, ויצירת קטעי קוד הניתנים לשימוש חוזר. כל אלה יפחיתו את זמן הפיתוח ואת עלות הפיתוח באופן משמעותי.

 

זאת ועוד, המודולריות של Angular מאפשרת לכם לחלקת את עבודת הפיתוח ביעילות בין צוותים תוך שמירה שהקוד יישאר נקי ומסודר.

 לסיום

אנגולר הינה פלטפורמה אהובה בקרב קהילת המפתחים בעולם, בזכות היתרונות הרבים שהיא מציעה לכם, שאי אפשר להתעלם מהם. היא יעילה יותר, נוחה יותר ומאובטחת יותר. אז התשובה לשאלה האם כדאי לכם לבנות את היישום הבא שלכם עם אנגולר היא בהחלט כן! כדי ללמוד אנגולר בצורה הטובה ביותר מצאו קורס המעניק לכם התנסות מעשית כבר במהלך הקורס. בהצלחה!

העתיד שלך בהייטק מתחיל כאן
צור איתי קשר עוד היום

דילוג לתוכן